1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

oprea100965„Într-adevăr, spectatorii au stricat meciul, dar nu putem trece cu vederea nici jocul slab făcut de echipa noastră”, ne scrie unul dintre prietenii noştri, prezent la meciul de Cetăţeni. Ca o noutate, Adrian Oprea se întoarce la Voinești. 

 

După cum v-am informat, deja, meciul de la Cetăţeni (Argeş), dintre Muscelul Văleni şi Sportul Voineşti a fost întrerupt din cauza spectatorilor, care au năvălit în teren! Nu mai intrăm în amănunte, pentru că unul dintre prietenii noştri, prezent la meci ne-a confirmat deja acest lucru, urmând ca decizia asupra omologării rezultatului să-l facă Comisia de Competiţii şi Disciplină, în prima şedinţă * „Pot să vă confirm faptul că meciul s-a întrerupt din cauza spectatorilor, dar nu putem trece cu vederea jocul slab al Sportului Voineşti - o echipă aflată în degringoladă, după plecarea lui Marius Momel - în pauza de iarnă, din motive personale. Şi ca o ştire de ultimă oră, vreau să vă anunţ că cei care răspund de echipă, l-au numit ca antrenor pe Adrian Oprea”, ne-a informat Ionuţ Bocanciu, prietenul nostru. Ca o completare, Adrian Oprea este fostul atacant al Chindiei Târgovişte, care s-a mai ocupat o vreme de echipa din Voineşti. Baftă, Adriane!

Foto (facebook): Adrian Oprea - la promovarea cu Viitorul Voineşti, în 2015

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii