1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

visina1123Voinţa Vişina - Recolta Gura Şuţii 2-1! A fost una dintre marile surprize ale sferturilor de finală, în Cupa României! Sezon perfect pentru echipa din Vișina, care se pregătește de Liga a 4-a, dar și de... semifinale! Vezi detalii de la meci!

 

În meciul dintre Vișina și Gura Șuții, din sferturile Cupei României, s-au marcat trei goluri! Toate de echipa gazdă! Doar că unul a fost marcat în propria poartă... Marcatorii celor două reușite care au adus calificarea în semifinale au fost Covrig și Verdeș. ”Gura Șuții a venit la noi cu toată echipa. Mai mult, noi am jucat în inferioritate numerică, aproximativ 30 de minute. Și totuși am câștigat! Covrig și Verdeș, oamenii care marchează meci de meci, au reușit și de data aceasta. Am câștigat, dar vrem să subliniem și jocul bun făcut de Ionuț Radu, de la Gura Șuții”, ne-au declarat surse din cadrul echipei Voința Vișina.

Felicitări, Voința Vișina! Promovare în liga a 4-a și semifinale în Cupa României înseamnă, credem noi, un sezon bun! Dacă nu... foarte bun!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii