1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalCupa României - Din surse oficiale, se pare că meciul Gloria Corneşti vs FC Aninoasa se joacă, deşi există o mică „problemă” de rezolvat, independentă de ambele echipe. Intră să vezi despre ce este vorba! Altfel, jocul va fi programat pe 1 sau 2 august! 

 

FC Aninoasa este încă afiliată la Federaţia Română de Fotbal şi conform regulamentului Cupei României a fost programată în prima etapă a fazei naţinoale, urmând să întâlnească câştigătoarea fazei judeţene - Gloria Corneşti. Dar la fel de bine... FC Pucioasa (încă) nu există oficial, pentru că „schimbarea de nume” durează, iar Certificatul de Identitate Sportivă pe noul nume am înţeles că va fi eliberat abia pe... 2 august! Teoretic, există două variante: ori cele două echipe - cu acceptul FRF, vor juca meciul a doua zi (n.r. Gloria vs FC Pucioasa), ori dacă nu cad de acord va juca... FC Aninoasa şi în situaţia calificării, pe 15 august va juca sub noul nume - FC Pucioasa. Aşa că oricum, fie pe 1, fie pe 2 august, Gloria Corneşti va întâlni echipa de pe Patrana!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii