1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Căldură mare, la meciul cu Flacăra şi cât pe ce ca lumea să ia... foc, pentru că meciul s-a încheiat... înainte de a începe! Flacăra Moreni se califică în etapa a 3-a a Cupei României, fără joc! După ce Gloria a ratat barajul de promovare, câştigătoarea Cupei - faza judeţeană, mai face o gafă!

 


Gloria Corneşti - ca echipă organizatoare n-a avut al doilea medic la teren! 

 

Iată ce spune la... ROAF:

Art.54.2. Jocurile din Liga I, Liga a II-a şi Liga a III-a, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională), Supercupa României şi Cupa Ligii pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.

Art.54.3. Pentru disputarea unui joc oficial, organizatorul este obligat să asigure prezenţa la teren a două autosanitare, sau a unei autosanitare şi a unui autoturism (pe care să fie inscripţionată o cruce roşie pe fond alb). Aceste mijloace de transport, ale căror numere de înmatri­culare vor fi înscrise în raportul de arbitraj, vor staţiona în incinta sau în imediata apropiere a terenului, pe toată durata jocului. Arbitrul este obligat să verifice respectarea acestei condiţii, înainte de începerea jocului şi, ulterior, până la terminarea jocului, potrivit dispo­ziţiilor prezentului regulament.

Art.54.4. Arbitrii jocurilor sunt obligaţi să nu înceapă jocul în cazul în care cadrul medical delegat să asigure asistenţa medicală nu se prezintă la teren în maxim 15 minute de la ora stabilită pentru începerea jocului şi să nu continue jocul dacă asistenţa medicală nu este asigurată pe toată durata desfăşurării lui, potrivit dispoziţiilor prezentului regulament. 11 În cadrul şedinţei tehnice, organizată înaintea jocului, arbitrul şi observatorul oficial vor verifica împreună cu delegaţii celor două echipe dacă sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de regulament privind asigurarea asistenţei me­dicale.

Aşadar, în faza a 2-a, a Cupei României: Gloria Corneşti - Flacăra Moreni 0-3

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii