5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mecicolacuzapada1Cupa României se dovedește a fi o competiție a surprizelor, la orice nivel! Ieri, după cum bine știți, s-au disputat majoritatea meciurilor din primul tur, la nivel județean. Am notat nu mai puțin de cinci surprize uriașe! Colacu, Puntea de Greci, Vlădeni, Burduca și Gaița Bilciurești sunt formațiile care au reușit să surprindă în mod plăcut!

 

Steagu Roșu Colacu, Viitorul Burduca, Gaița Bilciurești, Neajlovul Puntea de Greci și Gaz Metan Vlădeni sunt cele cinci formații care au produs marile surprize, ieri, în Cupa României! Ba mai mult, patru dintre ele au marcat cel puțin patru goluri!

Din punctul nostru de vedere, cea mai mare surpriză a produs-o Steagu Roșu Colacu, care a administrat un sec 5-0, celor de la Libertatea Urziceanca. Asta după ce Lucian Niculae a marcat de trei ori, alături de Adrian Trandafir și Marian Dumitru!

La fel de surprinzătoare a fost și victoria celor de la Neajlovul Puntea de Greci, care a marcat tot de cinci ori, în poarta celor de la Răscăieți!

”Cucuvelele” de la Burduca au primit cinci goluri, dar au marcat...șase! Și nu oricărei echipe, ci uneia care sezonul trecut juca în Liga a 4-a!

Gaz Metan Vlădeni a făcut și ea ”instrucție” cu un adversar mult mai bine cotat: 4-1, cu Dărmănești!

În fine, Gaița Bilciurești s-a dovedit a fi o ”nucă tare” pentru Gheboaia, pe care a eliminat-o în prelungiri!

St. Roșu Colacu – Lib. Urziceanca 5-0
Viitorul Burduca - Flacăra Zăvoiu 6-5
Gaița Bilciurești – Viitorul Gheboaia 3-2 dp
Puntea de Greci – Petrolul Răscăieți 5-1
GM Vlădeni – Luc. Dărmănești 4-1

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii