1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

crevedia89909Inedit / Sau pompieri, ori jandarmi... Fără să comentăm partea regulamentară, privind disputarea unui meci de fotbal, în funcție de numărul arbitrilor prezenți la teren, haideți să vă relatăm un caz petrecut ieri, la un meci din Cupa României, la noi în județ!



Ieri, la Crevedia, trebuia să se dispute, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României - faza județeană, meciul dintre Voința 2018 Crevedia și Clubul Sportiv Măgurele - locul 4, în Liga a 4-a, Ilfov, vicecampioana de anul trecut (n.r. - la egalitate de puncte cu CSO Viitorul Pantelimon). Ei bine, cei doi asistenți erau... polițiști și înainte de meci au fost chemați în misiune, motiv pentru care oaspeții au refuzat să intre în teren, fără brigadă completă! Ce s-ar întâmpla dacă la meciurile noastre din Liga a 5-a sau cele din Promoție echipele ar refuza să joace acolo unde SUNT DELEGAȚI OFICIAL doar doi arbitri?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii