1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci46Pandemia de coronavirus a prelungit vacanța la AJF Dâmbovița. Cum Direcția Județeană de Sănătate Publică Dâmbovița n-a dat niciun verdict în privința reluării activității sportive în teritoriu, AJF Dâmbovița nu face nicio mișcare. Din sursele noastre, n-a fost stabilit nici programul turneului din play-off-ul Ligii a 4-a și nici măcar stadionul unde se vor disputa meciurile.Vă reamintim că echipa câștigătoare va reprezenta județul la barajul de promovare în liga 3-a, programat în perioada 1-9 august, pe teren neutru, după următorul program:

Meciul 1: Dolj - Argeș
Meciul 2: Dâmbovița - Dolj
Meciul 3: Dâmbovița - Argeș

În privința semifinalelor Cupei României - faza județeană, Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița a stabilit ca acestea să se dispute, deși timpul presează organizatorii, tur-retur. Reamintim că pentru semifinale s-au calificat: Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, Roberto Ziduri și Cetatea Târgoviște.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii