1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cssfeteIeri, la Galaţi, CSŞ Târgovişte a disputat meciul reprogramat din etapa I, împotriva Universităţii din localitate. Intră să vezi rezultatul final şi clasamentul la zi! S-au marcat patru goluri, trei dintre ele în repriza secundă. Succes, pe viitor!

 

Ieri, la Galaţi, în meci reprogramat din prima etapă: Universitatea Galaţi - CSŞ Târgovişte 4-0 (1-0). Târgoviştencele n-au rezistat decât o repriză, după care gazdele au... închis tabela! După primele două etape, CSŞ Târgovişte are o victorie şi o înfrângere. Duminică, în etapa a 3-a, de la ora 11,00: Universitatea Alexandria vs CSŞ Târgovişte. Tot ieri, în meci restanţă: Universitatea Alexandria - Fair Play Bucureşti 4-0.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii