chindiajunioriU17u19noi2021Dambovitapenet, Juniori / Juniorii Chindiei Târgoviște continuă seria rezultatelor excelente în meciurile din campionatele naționale U19 și U17. Puștii de la Chindia au înregistrat sâmbătă încă două victorii, la Ploiești, contra Astrei, pe stadionul din cartierul 9 mai.

La U19 a fost 4-0, iar la U17 6-0, practic meciuri fără istoric, care confirmă potențialul clubului târgoviștean la nivel juvenil. În cele 11 etape disputate până acum la U19 și U17, Chindia a pierdut doar trei meciuri, unul la U19 și două la U17. De cele două grupe se ocupă foste glorii ale fotbalului târgoviștean, Irinel Voicu și Sică Bârdeș.

 Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii