nicucroitorupoli2021octDambovitapenet, Superliga / Nicu Croitoru, tehnicianul care a adus-o pe Chindia  în vara lui 2018 la barajul de promovare în Liga I, revine la clubul târgoviștean după o pauză de patru ani. În tot acest timp, Croitoru a antrenat la nivel juvenil la CSȘ Târgoviște și, pentru o scurtă perioadă, la Timișoara, în Liga a II-a. În noul mandat de la Chindia va ocupa funcția de coordonator al Centrului de Copii și Juniori, rămasă vacantă după instalarea lui Irinel Voicu, secund la echipa mare.



Croitoru a oferit un scurt interviu pentru pagina oficială a clubului, în care și-a expus obiectivele. "Ne propunem ca Centrul de Copii și Juniori să furnizeze jucători pentru prima echipă. Consider că județul Dâmbovița reprezintă un bazin de fotbaliști talentați, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință dacă ne uităm câți jucători din Liga I provin din zonă. Sunt jucători interesanți noi la Centru, dar este clar că procesul va fi unul de durată și va presupune multă muncă. Ne dorim ca în viitor cei mai buni dintre acești tineri să facă pasul către prima echipă", a vorbit tehnicianul.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii