acsburducasep2023Dambovitapenet, Juniori / ACS Burduca defilează în competiția juniorilor U19, de la Liga a 4-a! Astăzi, ”puișorii” de la Crevedia, care joacă pentru cei de la ACS Burduca, au bifat al șaptelea succes, din tot atâtea jocuri! De această dată a fost 7-1, în deplasarea de la Libertatea Urziceanca, într-un meci care s-a jucat de la ora 14:30! 



După acest duel, ACS Burduca a ajuns la 21 de puncte, cu un golaveraj greu de închipuit, chiar și pentru cei mai înfocați suporteri: 114-1! 

1.ACS Burduca 7 7 0 0 114-1 21p - Așa arată linia de clasament a celor de la ACS Burduca, un lider care, în opnia noastră, fără a supăra sau deranja pe cineva, nu va fi putea fi detronat până la finalul sezonului! Rămâne de văzut dacă vom fi... ”contraziși” de vreo grupare! 

Revenin la meciul de azi, cei de la Libertatea Urziceanca vor rămâne în registrele acestui sezon drept prima formație care reușește să marcheze un gol în fața celor de la Burduca! 

De menționat, la meciul de azi, la ACS Burduca au evoluat mulți jucători cu minute puține până acum, asta pentru că la echipa mare sunt mari probleme de lot și parte dintre juniori au făcut ”tranziția” către gruparea seniorilor. 

Foto: de astăzi, ACS Burduca, U19! 


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii