mecijunioridragomirestifieniDambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / Vă invităm să vedeți rezultatele înregistrate astăzi, la Juniori, Liga a 4! De asemenea, vă redăm și predicțiile noastre de la avancronică, acolo unde am avut un procentaj de reușită de 100%! Am indicat, corect, cum se termină toate cele opt jocuri! Vom reveni cu informații! 

 

Recolta Gura Șuții – FC Potlogi 1-5
AFC Brezoaele – Voința Tătărani 0-1
Libertatea Urziceanca – Viitorul Voinești 4-3
Viitorul Ocnița – Unirea Bucșani 3-0
Urban Titu – Flacăra Șuța Seacă 7-1
Bradul Moroeni – Străjerii Răzvad 0-8
Săgeata Braniștea – CSM Fieni 3-1
ACS Burduca – Roberto Ziduri 7-1

Recolta Gura Șuții - FC Potlogi
Un meci între două formații apropiate valoric, cu un plus pentru oaspeți, totuși! Gazdele primesc destul de multe goluri, în timp ce oaspeții marchează mult! Așa că de această dată alegem X2! Recolta Gura Șuții ne poate contrazice!

Libertatea Urziceanca - Viitorul Voinești
Un meci între formații aflate în a doua jumătate a clasamentului. Va fi un meci în care gazdele, probabil, își vor trece în cont o nouă victorie. Așa că alegem 1, solist.

FC Brezoaele - Voința Tătărani
Un meci în care oaspeții ar trebui să marcheze suficient cât pentru a-și asigura victoria. Vom vedea dacă va fi așa! Cert este că mai mult de X2 nu se poate, cel puțin în opinia noastră. Acum depinde și cu ce echipă se va deplasa Tătărani la meciul cu Brezoaele.

ACS Burduca - Roberto Ziduri
Este meciul etapei! Vorbim de locul 1 vs locul 3! Așa că liderul are o misiune ceva mai complicată. Vom vedea dacă gruparea din Ziduri are puterea de a produce o surpriză! Altfel, noi mizăm pe 1 solist, mai ales că Burduca trebuie să atingă forma maximă pentru că se apropie duelul cu principala rivală, Străjerii Răzvad.

Viitorul Ocnița - Unirea Bucșani
Derby-ul codașelor, dacă îl putem numi așa! Orice rezultat este posibil, așa că tripla ar fi singura care ar putea să acopere acest meci. Dar pentru că ceva trebuie să alegem ne vom opri asupra dublei ”sparte”: 12! Noi excludem egalul! Vom vedea ce va fi.

Urban Titu - Flacăra Șuța Seacă
Un meci de 1 solist, clar! Probabil gazdele vor marca și multe goluri. Cei de la Șuța Seacă pot limita proporțiile scorului, dar va fi destul de greu.

Bradul Moroeni - Străjerii Răzvad
Străjerii nu vor să piardă contacul cu liderul și merg la Moroeni cu un singur gând: să își asigure victoria! Așa că, fără prea multe comentarii, spunem solist 2. Greu de imaginat că se poate întâmpla altceva!

Săgeata Braniștea - CSM Fieni
Fieni are meciurile împărțite în două, șase victorii, șase înfrângeri. De partea cealaltă, Braniștea stă mai bine și credem că sâmbătă se vor impune, mai ales că joacă pe propriul teren. Așa că alegem 1 solist.

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii