ltpmoreniAventura pustilor de la LTP Moreni, la Cupa Tymbark s-a incheiat! Poate mult mai devreme de cum ne-am dorit cu totii... Si totusi, pustii morenari au reusit sa faca o impresie buna, in meciul doi, cand au marcat CINCI GOLURI! Felicitari, Mircea Petrescu! Pentru tot efortul depus si mai ales pentru ca Moreniul este pe harta fotbalului juvenil, in Romania!

In jurul orei 14:45 a inceput aventura celor de la LTP Moreni, la Cupa Tymbark! In primul meci, elevii lui Mircea Petrescu au intalnit pe cei de la Școala Gimnazială „George Coșbuc” – Iași. Dambovitenii au inceput cu teama si … s-au vazut invinsi cu 1-0. Din pacate, golul a venit in urma unui... autogol. De la ora 16:00 insa, morenarii s-au descatusat si au administrat celor de la Șc. Gimn. Mihai Viteazul Alexandria un sec 5-2! In ultimul meci, care ii putea duce pe pustii lui Mircea Petrescu in lupta pentru medalii, oboseala si-a spus cuvantul. Asa ca dambovitenii au fost invinsi, tot cu 1-0, dupa o noua greseala, pe care antrenorul dambovitean nu o poate… “digera”… La capatul zilei, LTP Moreni a terminat grupa pe locul 3.

Sursa foto: facebook

Felicitari, Mircea Petrescu! Felicitari, LTP Moreni! Prezenta la un turneu final nu trebuie trecuta cu vederea. La anul va fi mai bine! Succes!



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii