echipakinder45009Kinder 2006 a participat in acest weekend la Sparta Spring Cup! Primul turneu in formula de 8+1! Targovistenii au fost repartizați in grupa I, alaturi de Cautis Steaua Sudului Bucuresti si Concordia Chiajna!

La Sparta Spring Cup, Kinder Targoviste 2006 a facut o figura cat se poate de frumoasa! Repartizata in grupa I, echipa pregatita de Valentin Marian a inregistrat urmatoarele rezultate:

Kinder – Cautis Steaua Sudului Bucuresti 1-0
Kinder – Concordia Chiajna 1-0

Locul 1 – in grupa pentru Kinder

Dupa aceasta faza, castigatoarele grupelor, plus cele mai bune locuri trei au format iarasi grupe. Kinder a fost repartizata cu FC Rusanu Bucuresti si Sparta Bucuresti

Rezultate Kinder: 5-0 cu FC Rusanu si 1-1 cu Sparta

Locul 1 - din nou, pentru Kinder

In semifinale, Kinder a jucat cu I Sport Valcea. Scorul a fost 0-0, dar targovistenii au fost invinsi la loviturile de departajare, cu 2-1.

In finala mica, Kinder a intalnit Scoala de fotbal Daniel Chirita. Si acest meci a avut acelasi deznodamant, 0-0 si 2-1 pentru adversari, dupa loviturile de departajare.

La finalul competitiei, targovistenii au ocupat locul 4 din, ATENTIE, 27 de participante.


„Cu putina concentrare eram in finala. Se putea mai mult…”, ne-a spus Valentin Marian. Oricum, locul 4 este o performanta, cu atat mai mult cu cat ambele meciuri (din semifinale si finala mica) au fost pierdute la…loteria loviturilor…

Felicitari, Kinder! Si mult succes, pe viitor!

Asa cum am promis, ramanem alaturi de tot ce inseamna fotbalul pentru copii!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii