18788125 722892267913047 1698322246 nAsa dupa cum v-am informat, Kinder 2006, gruparea pregatita de Valentin Marian a participat in acest weekend la un puternic turneu, organizat in capitala: Sparta Spring Cup. La capatul competitiei, targovistenii au terminat in “careul de asi”, pe locul 4.

Pustii pregatiti de Valentin Marian au dat tot ce au avut mai bun la Sparta Spring Cup. Din pacate insa, asa cum v-am informat, atat in semifinale, cat si in finala mica, baietii nostri au fost invinsi la loviturile de departajare. Nu este prima data cand micii fotbalisti de la Kinder parasesc in acest fel o competitie. De aceea, Valentin Marian vrea sa rezolve cat mai repede aceasta situatie: “Asa cum am spus si ieri (n.red. 28 mai 2017), a fost primul turneu in formula 8+1, unul pregătitor pentru ceea ce ne propunem in viitor si anume formarea copiilor pentru jocurile de juniori D, acolo unde se joaca 9 la 9! Evoluția copiilor a fost buna, pe alocuri foarte buna, ținând cont si de faptul ca nu-i usor sa faci trecerea de la 6+1 la 8+1. In plus, suntem la final de sezon! Si semifinala, dar si finala mica le-am dominat din toate punctele de vedere. Am avut inițiativa insa, din păcate, nu am marcat atunci cand trebuia! Trebuie sa lucram mai mult la partea mentală, pentru ca este a-5-a oară cand pierdem la loteria loviturilor de departajare! Felicitari copiilor, părinților si tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestui turneu! Forza Kinder!”

Si totusi, locul patru la un turneu la care participa 27 de formatii nu este deloc un rezultat de ignorat. Poate unora le va parea ciudat, ca tot insistam sa scoatem in evidenta cum ca un loc intre primele opt echipe, la turneu final, este un rezultat notabil. Sa nu uitam insa un aspect: la copii, lucrurile se intampla... altfel. Sa faci performanta, in primii ani, este cat de poate de greu!

Felicitari, Kinder! Si tinem pumnii stransi la competitiile urmatoare!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii