Cartonas rosuVorbeam zilele trecute de „prezenţa” - practic... absenţa(!) - campioanelor judeţene la fazele zonale ale Trofeelor Ghe.Ola şi Ghe.Ene! Ei bine, în acest weekend am avut o altă surpriză neplăcută!

 

Notam cu ceva vreme în urmă că Flacăra Moreni şi Chindia Târgovişte n-au putut fi prezente la turneele zonale ale juniorilor F şi G, din cauza unor „reglementări... regulamnentare”, venite ulterior desfăşurării fazelor judeţene, dar aprobate de Comitetul de urgenţă al FRF. Aşa că, la zona 4 a Trofeului Ghe.Ola de la Rm.Sărat, îşi câştigase dreptul, oficial, de a participa Progresul Găeşti, ocupanta locului 5 - ultimul, în campionatul judeţean - până la urmă singura echipă dâmboviţeană cu admisă. Ei bine, am avut surpriza neplăcută, ca Progresul Găeşti să nu se prezinte la Rm.Sărat!
„Era şi normal, atâta vreme cât în campionatul judeţean au jucat numai pe fals! Ce să facă la zonă, să cheltuie banii degeaba şi să fie ciuca bătăilor?”, ne-a transmis antrenorul unei echipe dâmboviţene de juniori. Dacă este aşa, cu atât mai regretabil pentru cei care acceptă astfel de compromisuri, mai ales în competiţiile celor mai mici fotbalişti... * Să vedem totuşi rezultatele zonei de la Rm.Sărat, unde au participat până la urmă doar 3 echipe: ACS C.Schumacher, CSŞ Alexandria şi CSM Rm.Sărat:

CSŞ Alexandria - CSM Rm.Sărat 2-2
ACS C.Schumacher - CSM Rm.Sărat 3-3
ACS C.Schumacher - CSŞ Alexandria 6-2

Clasament final: 1.ACS C.Schumacher 4p, 2.CSM Rm.Sărat 2p, 3.CSŞ Alexandria 1p

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii