chindiacopii12Succes răsunător pentru micii fotbaliști de la Chindia Târgoviște! Așa cum v-am informat, două grupe de la 2006, ambele pregătite de Ionuț Iugulescu, au participat, zilele trecute, la Cupa Prosport, de la Focșani! Ei bine, târgoviștenii nu s-au oprit până în finală! Felicitări!



In finala mica de diamant (adica a castigatoarelor de grupe), Chindia Targoviste alb s-a vazut invinsa cu 3-0, de Prosport Focsani.

Ei bine, in finala mare, Chindia Targoviste rosu a trecut de... Dinamo Bucuresti, cu 4-3, dupa excecutarea loviturilor de departajare (1-1, in timpul regulamentar).

Felicitari, Chindia! Felicitari, copii! Felicitari, Ionut Iugulescu! Prin acest rezultat, targovistenii demonstreaza ca echipa noastra are viitor! Sa joci atat de multe jocuri, in doar doua zile si sa reusesti sa termini un turneu fara infrangere este, spunem noi, un rezultat NOTABIL! 

Succes pe viitor! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii