scoalapaulbanicaS-a terminat faza județeană a Cupei Tymbark, organizată de IȘJ Dâmbovița și FRF. La competiție au participat cinci echipe, târgoviștenii de la „Paul Bănică”, pregătiți de Dan Tica, învingând pe fotbaliștii de la Moreni, antrenați de Mircea Petrescu.

 

Elevii nascuti 2005-2006 (U12) s-au intrecut la Cupa Tymbark, faza judeteana. S-au inscris cinci formatii, de la Targoviste, Moreni, Nucet, Gaesti si Titu. Au fost doua grupe, una de doua, alta de trei. In finala s-au intalnit cei de la „Paul Bănică” din Targoviste, cu cei de la LTP Moreni. Castigatori au fost elevii lui Dan Tica, dupa 4-1.

Lotul targovistenilor a fost format din: Cucurezean David, Guță Radu, Ghiță Darius, Tache Răzvan, Iordache Costin, Filip Andrei, Nedelcu Cătălin, Predescu Robert, Sandu Raul, Panait Adrian, Ursu Alexandru.

Profesori : Tică Dan Alexandru și Pătrășcan Bianca

Va vom tine la curent cu evolutia micilor fotbalisti la faza zonala, ce va avea loc, cel mai probabil in lunile martie-aprilie.

Succes, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii