ionutiugulescu12După 16 ani în care a oficiat meciuri la Ligile 2 și 3, Ionuț Iugulescu își propune să revitalizeze fotbalul dâmbovițean! Vezi cum vrea să facă asta și cine este omul IONUȚ IUGULESCU!

 

Ionuț Iugulescu s-a născut pe 8 martie 1979, la Târgoviște. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, Specializarea Fotbal. Posedă licența UEFA A, din anul 2005. În prezent, Ionuț Iugulescu este profesor de educație fizică și sport (gradul I), la Liceul I.H. Rădulescu, din Târgoviște, antrenor de fotbal la Chindia Târgoviște (Juniori A și Juniori D) și arbitru la nivel județean.

Iată doar câteva dintre ideile îndrăznețe lansate de Ionuț Iugulescu, care, cu siguranță, vor schimba multe în peisajul fotbalistic din județ:
- prevenirea și sancționarea oricărei metode sau practici neregulamentare, precum și protejarea activității fotbalistice de orice abuzuri.
- susținerea și încurajarea practicării jocului de fotbal „curat”, în vederea protejării și respectării principiilor FAIR-PLAY, în fotbal.
- asigurarea unor arbitraje de calitate, prin creșterea numărului de arbitri și a credibilității.
- transparență totală pentru legitimarea jucătorilor de fotbal, pentru a se evita situațiile neregulamentare (dublă legitimare, substituire).
- transparență privind bugetul de venituri și cheltuieli al AJF Dâmbovița.
- organizarea de cursuri, în colaborare cu FRF, pentru obținerea calificării de antrenor, astfel încât echipele de la ligile 4 și 5 să beneficieze de cunoștințele unui antrenor calificat, care să posede minimum licența UEFA C.
- reomologarea terenurilor de joc și a instalațiilor anexe.
- organizarea unui campionat de fotbal în sală pentru echipele din ligile 4,5 și 6. Acesta se va desfășura în perioada dintre tur și retur (vacanța de iarnă).
- organizarea unui campionat de fotbal pe teren redus (minifotbal, 5+1), pentru echipele din ligile 4, 5 și 6, Acesta se va desfășura în vacanța de vară.

Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele lui Ionuț Iugulescu, despre care vom mai avea timp să vorbim!

Mâine, pe site-ul nostru, vezi cum vrea Ionuț Iugulescu să revitalizeze sistemul competițional! Schimbări importante, față de ceea ce se întâmplă în prezent.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii