alberto2calinMorenarul Alberto Călin, puștiul descoperit și crescut timp de șapte ani de către Mircea Petrescu, a câștigat Cupa Prieteniei, la Brașov Indoor Cup, cu Universitatea Craiova! Dâmbovițeanul a reușit să și marcheze de cinci ori! Felicitări!

 

Alberto Călin, fotbalist descoperit și crescut timp de șapte ani de Mircea Petrescu, se bucură, acum, alături de colegii de la Universitatea Craiova! ”Leuții” au câștigat Cupa Prieteniei, la Brașov Indoor Cup, la categoria U2005! Alberto Călin a reușit să marcheze de cinci ori, inclusiv în finala cu Kinder Constanța!

Iată rezultatele echipei sale:

- în grupă
CSU Craiova - Kindder Constanța 0-0
CSU Craiova - Alma Sibiu 7-0
CSU Craiova - Pajura Huși 11-0
CSU Craiova - Tâmpa Brașov 11-0

- semifinale

CSU Craiova - Unirea Slobozia 4-0
Sportul Onești - Kinder Constanța 1-4

- finală
CSU Craiova - Kinder Constanța 4-0

Iată ce ne-a declarat Mircea Petrescu, după performanța obținută de Alberto Călin: ”O să mai auzim multe despre Alberto! Este un copil cu o gândire de excepție! Are imaginație, talent… Nu pot decât să îl felicit și să mă bucur pentru el! Vom mai auzi multe despre Alberto! Sper să joace în naționalele de juniori ale României!”

Felicitări, Alberto Călin!

alberto1calin

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii