andreispanu12Juniori / Vă mai amintiți de Andrei Spînu, cel care a crescut ca fotbalist la Nucet, ajungând din sezonul trecut la Dinamo București? Ei bine, puștiul din Bolovani a fost promovat în Liga Elitelor și a marcat în primul meci!

 

Andrei Spînu (n.2002), puștiul din Bolovani care a început fotbalul la Nucet a fost transferat la Dinamo București. Nu s-a făcut de râs în campionatul național al juniorilor și a fost promovat, din această primăvară, la echipa ”câinilor roșii” din Liga Elitelor U19. În prima etapă a returului, în meciul de la Miercurea Ciuc, unde Dinamo a întâlnit pe Csiszereda, Andrei a și marcat! Dinamo a învins cu 3-0 și se află pe primul loc în seria Est, în fața Viitorului Constanța. Felicitări, Andrei și la cât mai multe reușite!

Foto (facebook) / Andrei Spînu în atacul ”câinilor roșii”

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii