vulturii7652Puștii de la Școala de Fotbal ”Nicolae Grigore” Tărtășești au disputat, în weekend, meciurile din etapa a 17-a a campiontului capitalei, la ambele categorii de vârstă, U2007 și 2009! Tot înainte, copii! Cu victorii cât mai multe! Succes!

 

U2007, Grupa Verde - teren Coresi: Școala de Fotbal Nicolae Grigore Tărtășești - Real Crângași 2-0. Pentru dâmbovițeni au marcat Robert Dorobanțu și Marian Constantin. Etapa viitoare ”vulturii” vor da piept cu CSA Steaua București.

U2009, Grupa Albă, teren Valencia: Școala de Fotbal Nicolae Grigore Tărtășești - FC Dănilescu 5-3. Pentru echipa lui Marius Stănică au marcat: Andrei Alexandru 3, Alexandru Lemnaru și Alexandru Tudorache. Etapa viitoare, 7 aprilie: Școala de Fotbal Nicolae Grigore Tărtășești - ACS Lumina Eagles.

Foto - facebook

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii