caragialejuniori2019noua2Astăzi, de la ora 17,00, Viitorul IL Caragiale - campioana județeană la juniori U19, susține manșa tur - faza interjudețeană, pe teren propriu, în compania campioanei județului Vâlcea - Cozia Călimănești! Să le ținem pumnii fotbaliștilor noștri și să sperăm într-o calificare! 



După 33 de etape, Viitorul IL Caragiale (antrenor Marian Neagu) - virtual campioană județeană la juniori U19, trebuie să confirme astăzi, în meciul tur din faza interjudețană, evoluția din competiția județeană: 30 de victorii și doar 3 remize, cu o medie de 7 goluri marcate pe meci (golaveraj 225-17)! Am încercat un exercițiu de imaginație, trecând în revistă ultimele meciuri ale liderului  și credem că Marian Neagu ar putea începe jocul cu următorul ”11”: Cl. Dogărel - Al.Stan, Bg.Porojan, G.Costin, V.Balioș - Ov.Chițescu, I.Coteț, A.Țîmpău, D.Gheorghe, Adr.Predescu - Dv.Dumitru. Cozia Călimănești (antrenori - Gheorghe Venus și Cornel Burcă) are un... dublu avantaj: meciului retur, programat duminică, de la aceeași oră și faptul că lotul Viitorului este unul de perspectivă: un singur jucător este născut în 2000, restul fiind din generațiile 2002-2003! Oricum, suntem convinși că ”cricovenii” vor face tot posibilul pentru a-și ușura misiunea din manșa secundă și vor aborda întâlnirea doar cu un singur gând - victoria și dacă se poate... fără gol primit! ”Noi am pregătit jocul în cele mai mici amănunte, cu un singur gând - victoria și sperăm că tot lotul a înțeles acest lucru. Fără o victorie mâine (n.r. -astăzi), returul s-ar putea rezuma doar la o... excursie pe Valea Olutului! Nu avem indisponibilități, toată lotul este aptă de joc și, repet, toți jucătorii au doar un singur obiectiv - calificarea în faza următoare. În privința condițiilor, trebuie să subliniez că terenul arată excelent, fiind pregătit în cele mai mici amănunte pentru joc”, ne-a declarat Marian Neagu. Meciul de astăzi va fi arbitrat de Mădălin Dicu (Bucov) - Gabriel Enache și Octavian Ciorescu (ambii din Ploiești). Manșa secundă, programată duminică, la Cozia, va fi condusă de o brigadă argeșeană: Mihai Militaru (Pitești) - Cristian Cosmescu (Pitești) și Nicușor Marin (Suseni, AG). 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii