csschindiau17p1Juniori / O informație incredibilă este vehiculată în aceste zile în tot mai multe medii. Toate competițiile rezervate juniorilor, în fotbalul românesc, ar putea fi anulate în 2020, astfel încât primele meciuri oficiale post-pandemie să se dispute abia în primăvara anului viitor. Varianta ar veni dinspre MTS, în condițiile în care protocolul sanitar ar fi greu sau imposibil de respectat la acest nivel, din cauza costurilor ridicate (cantonamente, teste etc).



Întrecerile ar putea fi reluate doar când riscul contaminării cu coronavirus ar urma să fie cu mult diminuat. "Copiii nu s-au mai pregătit din luna martie. Nu a fost clar nici până acum dacă și cum pot relua antrenamentele. La ei nu se gândește nimeni", am prins reacția unui antrenor de la copii și juniori. FRF nu a comunicat nimic în acest sens, anunțând, în schimb, că startul Ligii I la fotbal feminin a fost amânat cu cel puțin două săptămâni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii