1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoDambovitapenet, Liga 2 / Petrolul a remizat aseară la Chiajna, 0-0 cu Concordia, și a ratat șansa de a-și consolida poziția de play-off în clasamentul Ligii a II-a. Petrolul e deocamdată pe locul 3, cu 28 de puncte, câte au și următoarele patru clasate. La finalul jocului, antrenorul petroliștilor a declarat că toată atenția lui se îndreaptă către jocul echipei din Ploiești!



"Nu mă interesează decât echipa mea. Nu comentez nimic altceva, nici nu știu ce jucători au fost convocați la națională. De trei ani nu mai dau drumul la televizor, nu mă uit la știri. Vă spun sincer, nici nu știu cine e prim-ministru. Președinte știu, dar prim-ministru nu. Sunt în bula mea și îmi place așa", a declarat "Comisarul" Moldovan.

Petrolul va întâlni în ultimele două etape ale sezonului regular CS Mioveni și Universitatea Cluj. Primele șase clasate se califică în play-off, care se va disputa tur-retur.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii