1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cjdstangherguDambovitapenet, Liga 2 / S-a încheiat o săptămână de lucru care s-ar fi văzut agitată la Chindia, măcar din punctul de vedere al suporterilor. Săptămână care nu a adus nicio mișcare, nicio decizie, niciun anunț, deși asociații - reprezentanții autorităților locale si județene - promiteau luni, marți, adevărate revoluții.


Președintele Marcel Ghergu a rămas în funcție, toate așa-zisele negocieri ale Primăriei și CJD pentru postul executiv au picat, asta dacă or fi existat cu adevărat, însă cel mai grav e că la aproape o lună de la retrogradare echipa nu are antrenor, lot, buget sau program de pregătire. Uluitor! Chindia, care vine din Liga I, bâjbâie, în vreme ce nou-promovatele din Liga III se reunesc, în mare parte, zilele viitoare. Cum poate fi explicată tevatura de la Chindia? Simplu, în opinia dbpenet: fie asociații nu au soluții, fie nu au curaj, fie - și aici e cea mai probabilă variantă - există un acord tacit cu Ghergu pentru a se continua în aceeași formulă, cu acceptul actualului președinte de a își asuma reproșurile opiniei publice după retrogradare. Asta pentru că 2024 e an electoral, iar alții nu trebuie să pară vinovați de deznodământul sumbru din ultimul sezon. De altfel, Ghergu a fost deseori “măcelărit” de asociați și a rămas în funcție, gestionând aproximativ 2 milioane de euro anual, jumătate din buget fiind drepturile tv. Contactat telefonic zilele trecute, Ghergu a promis că ne va apela! Cel puțin asta ne-a spus în sms-ul trimis. Până la ora redactării acestui material, nu a făcut-o.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii