1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

corneldinu2023iunieDambovitapenet, Liga 2 / Noua conducere a Chindiei Târgoviște nu pare interesată să mizeze pe localnici, în rândul lotului, așa cum declarase în repetate rânduri primarul Cristian Daniel Stan, înaintea demisiei-demiterii lui Marcel Ghergu. Din garnitura echipei care va evolua în Liga a II-a fac parte momentan doar doi jucători seniori crescuți aici, Andrei Șerban și Adrian Ioniță, și asta pentru că vechiul președinte le încheiase contracte valabile mai mult de un sezon!



În rest, cei cu ștate vechi precum Popa sau Neguț, au rămas în Liga I, iar alții nu au fost ofertați pentru noul campionat, vorbim aici în principal despre Cornel Dinu, căpitan în ultimele sezoane și jucător cu sute de meciuri în tricoul echipelor din Târgoviște. Alții, într-adevăr, nu localnici, dar cu experiență la Chindia, ca Dinu Moldovan sau Denis Dumitrașcu, care își arătaseră disponibilitatea de a evolua în continuare pentru Chindia, nu au intrat în vederile noului staff. Soluții precum Denis Ispas sau Georgian Honciu, ultimii dâmbovițeni get-beget, nu au fost luate în considerare. În schimb, Chindia a transferat trei jucători din afara județului ale căror vârste însumează aproape un secol: Romeo (34 ani), Plămadă (31) și Răilean (29).

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii