5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

marcodulcachindia2021dDambovitapenet, Liga 2 / Nu toți fotbaliștii plecați de la Târgoviște după retrogradare și-au găsit alte angajamente. Și nu vorbim despre juniori sau despre cei care au evoluat mai puțin în sezonul 2023-2024, ci despre oameni de bază, unii dintre ei cu ani buni în tricoul echipei din Târgoviște.



Marco Dulca, Tiberiu Căpușă, Rassambek Akhmatov și Deian Boldor sunt oamenii despre care nu s-a mai auzit nimic de mai bine de două luni. Nici cel mai important portal de specialitate, transfermarkt, care înregimentează sute de mii de fotbaliști, nu oferă informații proaspete despre vreunul din ei.

"Dispărut" este și Sorin Paraschiv, team-manager la Chindia în stagiunea precedentă, aflat la a doua retrogradare consecutivă din postura de conducător de club. 

Cât despre fostul președinte al Chindiei, Marcel Ghergu, acesta este văzut constant prin Târgoviște, însă nu la vreun loc de muncă. Ce-i drept, poate că nici nu și-a căutat...


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii