5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

anuntsteauaDambovitapenet, Liga 2 / Chindia poate realiza marți al doilea sold-out din tot atâtea meciuri jucate pe ”Eugen Popescu”, de la redeschiderea stadionului, în mai 2023, care a coincis cu retrogradarea echipei în Liga 2 după patru ani pe prima scenă. Aproximativ 5.000 de bilete ar fi fost vândute până sâmbătă seară, potrivit unui anunț făcut de club, astfel că în conturi va intra o sumă frumușică, din care se mai pot achita din datoriile uriașe moștenite de la vechea conducere.


Pe surse, am aflat că mai bine de 1.000 de bilete, deci aproape trei sectoare de la Tribuna 2, cea dinspre Casa Armatei, ar fi fost achiziționate de fanii CSA Steaua. Alții au făcut-o individual, în alte zone ale stadionului, așa că nu ar fi exclus ca oaspeții să beneficieze de un important suport pe Eugen Popescu, la meciul care încheie prima etapă a Ligii a 2-a. Rămâne de văzut dacă se va confirma informația în totalitate. 

Cele mai ieftine bilete costă 15 lei, iar cele mai scumpe, 60. Interesant este că biletele care costă 60 lei, în centrul Tribunei 1, au apărut la comercializare abia ieri, deși vânzarea a început online încă de joi seară. Vom reveni.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii