1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargeschindia2023aug22Dambovitapenet, Liga 2 / Andrei Șerban este omul momentului la Chindia Târgoviște. Mijlocașul crescut pe ”Eugen Popescu” a marcat deja trei goluri în acest sezon, două în campionat, cu Buzău și cu FC Argeș, și altul în Cupă, la Lugoj. Asta în condițiile în care, acum o lună, jucătorului i se propusese diminuarea contractului, prelungit pe vremea conducerii anterioare.



A fost o chestiune de zile, ca Șerban fie să accepte noul contract, pe bani mai puțini, fie să plece în altă parte. A intrat apoi în repriza a doua a meciului cu Gloria, a marcat spre final, a reușit un eurogol la Mioveni, așa că cel puțin pentru moment, trebuie să devină unul dintre pionii de bază ai Chindiei.

Celălalt senior găsit aici de noua conducere, Adrian Ioniță, a jucat puțin în actualul sezon. Un alt tânăr de perspectivă, Petre, a bifat doar jocul de la Blejoi, fiind cedat apoi la Pucioasa, în Liga a 3-a.


Foto: sportpictures.eu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii