1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miriuta2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a organizat ieri o așa-zisă conferință de presă la care au participat antrenorul principal al echipei, Vasile Miriuță, și doi fotbaliști, Gîț și Marc. La eveniment a fost prezent un singur jurnalist, din Dâmbovița, presa centrală a absentat in corpore, la fel ca și restul localnicilor, despre care se spune că ar fi organizat un boicot la adresa conducerii clubului, acuzată de practici neloiale.



Miriuță a fost stânjenit la întrebările jurnalistului legate de mutările recente din lot: "Nu Miriuță face transferuri aici, nu Miriuță dă afară jucători. Întrebați conducerea. Eu nu exclud pe nimeni din lot, cine e nemulțumit se auto-exclude. Ce să vă spun despre Matiș? Întrebați conducerea. Despre Blejdea? E un subiect prea mic pentru mine".

Practic, Vasile Miriuță a adoptat aceeași atitudine zeflemitoare ca și președintele Cordoș Andrei, de patron pe banii publici ai Chindiei Târgoviște.

Echipa joacă duminică, de la ora 11.00, cu Unirea Slobozia, un meci despre care unicul ziarist participant la conferință a spus că este unul de "învingem sau murim".

Foto: ripostapenet

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii