1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cordos2023sepDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a eșuat lamentabil cu Unirea Slobozia, 0-1 pe Eugen Popescu, la capătul unui meci în care nu a avut vreun șut pe poarta adversarului. Un chin total, așa cum se întâmplase și anterior, cu Gloria Buzău sau Slatina. Fanii nu au mai venit în număr mare la stadion, nu au fost mai mult de 2.000 - 2.500, la un meci netelevizat, dar cu prețuri uriașe la bilete, între 25 și 60 lei, praguri foarte ridicate pentru nivelul Ligii a 2-a.

 
Și președintele Andrei Cordoș, și antrenorul Vasile Miriuță au fost contestați dur de suporteri, la finalul înfrângerii de azi. "Vă bateți joc de Chindia, nu vă e rușine? Stați pe banii noștri”, a fost doar unul dintre mesajele suporterilor supărați după înfrângerea Chindiei. 

După-amiază, suporterii i-au achiziționat lui Cordoș un bilet de tren spre Cluj - Napoca (foto 2)  gest simbolic și nu prea, câtă vreme președintele Chindiei nu are mașină personală, cea a familiei, spun sursele noastre, fiind pe mâna soției. La Târgoviște, în primă fază, Cordoș fusese plimbat de vicepreședintele Lorin Stănescu. Între timp, relațiile dintre ei s-au răcit, iar președintele a umblat fie cu taxiul, fie cu alți angajați ai clubului.


Informația legată de cumpărarea biletului spre Cluj-Napoca a apărut deja și în presa națională și nu ar fi de mirare ca până mâine să fie preluată și peste hotare. Mai rar se întmplă astfel de lucruri, semn că la Târgoviște mulți s-au cam săturat de ceea ce se petrece cu echipa Chindia Târgoviște. 



biletcfr2023

Foto 1 - Andrei Cordoș - playsport.ro
Foto 2 - biletul luat de fanii Chindiei 


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii