1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cabuz2021oct1Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia ”stă” pe un butoi cu pulbere înaintea meciului cu Dumbrăvița, programat sâmbătă, ora 11.00, la Târgoviște. Ultimele informații dinspre Camera Națională de Soluționare a Litigiilor sunt de-a dreptul șocante pentru iubitorii clubului, pentru toată suflarea care a așteptat patru ani întoarcerea Chindiei acasă.



Concret, se apropie scadența pentru primele litigii depuse de foștii jucători ai clubului, după ce Chindia a epuizat toate căile de apărare și recurs, pierzând pe bandă rulantă dosarele, asa cum era de altfel de așteptat. Cel mai rău presează datoria la Cătălin Căbuz, portarul din ultimele sezoane, care ar avea de primit o sumă în lei cu cinci zerouri. La începutul lui octombrie e deadline-ul pentru achitarea întregii datorii, în caz contrar Chindia urmând să fie depunctată de Comisia de Disciplină, în primă fază cel mai probabil cu două puncte.

Altfel, astăzi a avut primul termen memoriul depus de Cristi Termure, fostul secund, rămas ultimul fost angajat care a apelat la instanță pentru a-și primi salariile conform contractului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii