1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasteaua2323Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia Târgoviște ieftinește biletele! Și asta nu e tot! Cei care achiziționează bilet la meciul cu Reșita pot intra și la meciul din Cupă, în baza aceluiași tichet! Vezi care sunt noile prețuri! Sunt mari șanse ca lumea să se întoarcă la stadion! Succes, Chindia Târgoviște!



”Echipa are nevoie de sprijinul vostru! Am hotărât să reducem prețurile la bilete ca să revedem tribunele pline pe "Eugen Popescu"!

#PachetMeciuriAcasa Etapa 11 si Cupa României🔖

𝐄𝐭𝐚𝐩𝐚 𝟏𝟏 - Chindia Târgoviște vs CSM Reșița (28 Oct, ora 11:00)

𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 - 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐞- Chindia Târgoviște vs Petrolul Ploiești (31 Oct, ora 18:00)

📌Stadion Eugen Popescu, Târgoviște

🤩👉Persoanele care achiziționează bilet la meciul Chindia Târgoviște vs CSM Reșița au accesul gratuit, în baza aceluiași bilet, la meciul din Cupa României: Chindia Târgoviște vs Petrolul Ploiești.

𝐏𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢
𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐧𝐚 𝟏
Tribuna 1 Central (D, E, C)- 40 RON
Tribuna 1 Periferic (A,G, F, B) - 25 de ron

𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐧𝐚 𝟐
Tribuna 2 - Sector (A-K) - 15 ron
Sectoarele (L, K) Reducere *(Elevi +14 ani), studenți și pensionari - 10 ron
*(doar la casele de bilete și doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate).

👥*Copiii sub 14 ani au Acces Gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet). - Sursa: AFC Chindia Târgoviște


________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii