1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Problemele se țin lanț la Chindia în ceea ce privește situația memoriilor foștilor antrenori sau jucători, câțiva dintre ei disponibilizați chiar în debutul acestui campionat. Un nou caz arde, este vorba despre memoriul depus de Costel Avram, fotbalist al echipei în sezonul trecut, însă cu apariții foarte rare.



Cazul a trecut deja de CNSL și Comisia de Recurs și a ajuns la Comisia de Disciplină, practic ultimul for al instanțelor sportive din România.

Chindia trebuie să achite urgent restanțele salariale și să facă dovada plăților până cel târziu la începutul lunii de decembrie. Lucrurile s-au petrecut la fel și cu Daniel Popa sau Catalin Cabuz, insă sursele noastre spun că cei doi au dat dovadă de clemență și au ajutat clubul să nu fie depunctat, în al doilea caz anulându-se chiar decizia CD.

 

_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii