1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popa2022noieDambovitapenet, Liga 1 / De la o zi la alta, în dreptul Chindiei apar tot mai multe lucruri în neregulă, chiar din partea celor care ar trebui să coordoneze activitatea clubului și să readucă peformanța, de ce nu chiar promovarea, în sezonul revenirii acasă. Clubul târgoviștean nu i-a achitat restanțele salariale lui Daniel Popa, așa cum s-a lăudat președintele Lorin Petrescu acum o lună, după ce a fost învestit în locul lui Andrei Cordoș.



Chindia a scăpat atunci de depunctare, asta pentru că jucătorul a declarat în fața comisiilor că litigiul a fost stins. În realitate, Popa avea doar promisiuni că își va primi banii, în jur de 12.000€. Chindia nu a făcut plata, iar atacantul a depus un nou memoriu, pe 2 noiembrie. Cazul a primit deja termen, pe 16 noiembrie. Între timp, președintele clubului ar fi promis (din nou) că Popa își va primi salariile din perioada ianuarie - iunie. 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii