1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaspartac2023noiDambovitapenet, Liga 2 / Cu doar două etape înainte de vacanță, Chindia - pregătită interimar de Irinel Voicu și Marian Vătavu, a susținut un meci amical cu Progresul Spartac București. Fără internaționalii moldoveni - prezenți la meciul cu Albania (1-1), Chindia a început meciul cu următorul ”11”: Popescu - Albu, Plămadă, Marc, C.Dinu, Prejmerean, Fedele, Golofca, Șerban, Boțogan, Moldoveanu. Rezerve: Brînzea, R.Romeo, Cristea, Ioniță, Nicolae, Matiș, A.Călin, Ursu, Manolache, Negoescu.De partea cealaltă, bucureștenii au început cu: Soare - S.Radu, Parfeon, Leafu, Istrate, Purice, Grigore, Petcu, Florescu, Chirițoiu, Tong. Antrenor Andrei Erimia. / Rezerve: Păun, Pacionel, Alexandrescu, Matei, Preda, Dumitru, Tenică, Stîngă, Crivac.

Au marcat: R:Moldoveanu (min.17) - Chirițoiu (40)


Trecând în revistă programul ultimelor meciuri ale anului, Chindia este obligată să câștige întâlnirea de la Tunari - etapa viitoare (n.red.- 25 nov, ora 11,30) și ultimul meci al anului cu Concordia Chiajna (acasă, 3 decembrie, ora 11.30), pentru a mai spera cât de cât la o calificare în play-off! Să sperăm că jucătorii noștri vor fi conștienți de situația din clasament și vor face tot posibilul pentru a-și îndeplini obiectivul ”intermediar” propus - un loc în primele 6, pentru a continua disputa pentru promovare. Obiectiv care este strâns legat de ultimele patru etape, programate în primăvara anului viitor, dar mai ales de obținerea celor 6 puncte din acest an!

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii