5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiadej2024Dambovitapenet, Liga 2 / Staff-ul Chindiei a fost completat în ultimele zile cu foști conducători, localnici, “oameni care se pricep la fotbal”, după cum se anunțase, totuși fără a fi vehiculate nume. Marcel Ghergu și Ciprian Iugulescu, căci despre ei este vorba, fac din nou parte din organigrama clubului și au fost prezenți la meciul susținut de Chindia sâmbătă la Dej (3-1).



Ghergu a ocupat timp de nouă ani funcția de președinte la club, iar Iugulescu a fost, timp de cinci sezoane, director sportiv. Cei doi au fost cooptați de noul președinte executiv al echipei de sub Turn, Gabriel Boriga, care incearca o calificare-minune în play-off, după un parcurs ezitant spre contradictoriu al Chindiei sub comanda conducerilor anterioare, respectiv cu Andrei Cordoș si Lorin Petrescu.

 Foto: Gabriel Boriga

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii