1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

diegolongo2024martie11Dambovitapenet, Liga 2 / Victoria Chindiei de sâmbătă, coroborată și alte rezultate, înfrângere a Gloriei Buzău la Reșița (0-2) și înfrângere a Ceahlăului la Miercurea Ciuc (0-2), dă șanse echipei din Târgoviște la calificarea în primele șase la finalul sezonului regular, o calificare în care nu mai credea (aproape) nimeni acum două săptămâni.



După 3-0 cu Alexandria, antrenorul Chindiei, Diego Longo, a transmis un mesaj optimist, dar a adus și câteva reproșuri în fața unei săli aproape goală. "E ciudat că după un asemenea meci nu e aproape nimeni la conferință, dar mă așteptam… Nu mă surprinde. Vreau să îi felicit pe băieți pentru ce au făcut, de fapt pentru ceea ce au continuat să facă. Nu s-a schimbat nimic din ceea ce fac ei în fiecare zi, la antrenamente și meciuri. Râdea lumea pe aici în ianuarie… Că avem numai copii, că au plecat unii sau alții. Acum avem o șansă, avem forța grupului. Orice s-ar întâmpla, am ajuns dintr-o situație incredibil de grea să jucăm o finală pentru calificarea în play-off", a vorbit italianul.

Jucătorii Chindiei s-au antrenat duminică, dar vor avea liber luni.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii