5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

antrenamentchindia30septokDambovitapenet, Liga 2 / Jucătorii Chindiei nu s-au antrenat aproape deloc în această săptămână pe stadionul ”Eugen Popescu”. Doar sâmbătă a fost programată o ședință de pregătire, duminică au avut liber, iar de luni vor reveni la Complexul Turistic de Natație, pe terenul sintetic. Asta pentru că stadionul a fost pus la dispoziția FRF gratuit, de către Primărie, pentru meciurile și antrenamentele echipei naționale U20.



Joi seară, România a remizat cu Italia, 0-0, cu 7.125 de spectatori în tribune, iar marți, tot de la ora 18.00, va întâlni Polonia.

Altfel, până la finalul play-out-ului, pe 11 mai, Chindia mai are de jucat doar șase meciuri oficiale. Ba va și "sta" un week-end, în penultima etapă a mini-competiției unde joacă șapte echipe și dispută un singur meci direct fiecare cu fiecare.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii