5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tunari2023Dambovitapenet, Liga 2 / Adversarul de maine al Chindiei, CS Tunari, ocupă locul 6 în seria B a play-out-ului Ligii a 2-a, cu 16 puncte. Misiunea lui Dan Alexa, abia instalat, de a salva echipa de la retrogradare, se anuntă una infernală. CS Tunari e despărțită acum de șapte puncte de prima poziție care asigură menținerea, ocupată de Viitorul Pandurii.



“În primele două meciuri trebuie să luăm șase puncte, sunt cruciale. Trebuie să luăm șase puncte ca să sperăm că ne vom salva. Nu ține însă doar de noi, e vorba și de celelalte echipe, ce vor face în primele etape. Dacă și Viitorul Pandurii învinge, până la urmă nu am făcut nimic. E foarte greu să ne salvăm, dar cât timp sunt șanse matematice de salvare, luptăm. Dacă în primele două meciuri nu luăm toate punctele va fi foarte greu să mai avem vreo speranță”, a spus conducătorul echipei din Tunari, Lucian Costache, pentru liga2.ro.

CS Tunari a promovat vara trecută în Liga a 2-a.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii