5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2023dec9Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia ar putea juca din vară în Liga 1, deși a ratat accederea în play-off. Anunțul super-optimist a fost făcut de conducerea clubului. Ce ar presupune acest scenariu: una dintre cele patru echipe cu drept de promovare din play-off să nu primească licența pentru baraj/Liga 1, iar Chindia să termine play-out-ul pe prima poziție sau pe prima pozitie ocupată de o echipă cu drept de promovare.



Deocamdată, la nivel neoficial, varianta avansată în fotbalul de Liga a 2-a ar fi a unui dublu baraj pentru o formație în această situație. Primul, cu cealaltă fruntașă din play-out, respectiv din grupa A. Vom reveni asupra acestei discuții.

Altfel, Chindia a depus dosar de licentiere pentru Liga I, în termenul impus de FRF și LPF, respectiv 31 martie.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii