5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiavoluntari2023mai20Dambovitapenet, Liga 2 / 5 mai 2023 va rămâne o bornă urâtă în istoria fotbalului târgoviștean. În penultimul joc din organizare proprie din sezonul trecut al Ligii 1, Chindia avea de jucat cu Petrolul. Meciul s-a disputat la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, unde Chindia fusese gazdă în cele mai multe jocuri după promovare, stadionul propriu aflându-se în reconstrucție pentru aproape patru ani.



Chindia a condus cu 1-0, în debutul jocului, dar a pierdut, 1-2, eșec care avea să se dovedească decisiv în economia salvării. “Acel meci nu trebuia niciodată să se joace la Ploiești, în fieful adversarului direct. Oriunde, dar nu acolo. Chindia avea variantele Buzău, Giurgiu sau Buftea, pe lângă revenirea la Târgoviște, care se putea produce chiar la acel joc”, spun sursele noastre.

După înfrângerea cu Petrolul, Chindia a pierdut la Cluj, 0-2 cu U, apoi a remizat acasă, cu FC Voluntari, primul meci în Liga 1 la Târgoviște după un sfert de veac, și a retrogradat direct.

La momentul meciului cu Petrolul, Chindia depindea doar de ea pentru a se menține în prima ligă.

 Explicație foto: imaginea dureroasă a retrogradării, de la primul meci de pe "Eugen Popescu", la revenirea acasă. 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii