5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cordos2023Dambovitapenet, Liga 2 / Andrei Cordoș își cere drepturile salariale restante din perioada în care a condus Chindia Târgoviște. Suma reclamată de Cordoș ar fi de aproximativ 5.000 de euro, salariul pe o lună, plus contravaloarea a trei luni de chirie, încă 1.500 de euro. Procesul se află pe rolul Judecătoriei Târgoviște și a primit de curând termen, primul în dosarul înregistrat de Cordoș pe 4 aprilie.



Astfel, prima înfățișare va fi pe 4 iulie. Președintele Chindiei, Gabriel Boriga, a anunțat însă acum o lună că toate drepturile salariale i-au fost achitate lui Corodș, caz în care procesul va rămâne fără obiect și se va încheia după primul termen, cel amintit, la începutul lunii iulie. Și Marcel Ghergu, și el fost președinte al Chindiei, dăduse clubul în judecată, însă și-a retras acțiunea după ce a fost rechemat la club. 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii