5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiasigla2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a făcut joi seară primul anunț legat de lotul actual, într-o perioadă când toate echipele mutâ serios la capitolul transferuri. La Târgoviște au mai rămas 13 jucători, dintre care jumătate sunt U21. Din păcate, pe lista publicată de club nu se regăsesc piesele importante din sezonul trecut, Popescu, Fedele, Romeo, Marc sau Plămadă. Nici măcar Adrian Ioniță, fotbalist care în întreaga carieră a jucat doar la Chindia. Iată, mai jos, comunicatul clubului, cu precizarea că Chindia nu a fixat data reunirii și, la acest moment, nu are staff tehnic.

”Comunicare Lot AFC Chindia Târgoviște | Iunie 2024 |

În prezent, avem un lot de 13 jucători cu contracte valabile pentru cel puțin încă un sezon, pregătiți să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Suntem angajați în negocieri cu mai mulți sportivi și un staff tehnic valoros pentru a întări echipa si va asigurăm că suntem pregătiți pentru orice provocare.

Lot Chindia Târgoviște până în clipa de față:
Mario Contra
Andres Brînzea
Victor Bogaciuc
Maxim Cojocaru
⁠Cornel Dinu
⁠Petre Alexandru
⁠Ivan Pesic
Razvan Tache
⁠Iulian Zamfir
⁠Ante Zivkovic
Octavian Ursu
Iustin Cristea
Ionatan Doganoiu

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate să construim o echipă puternică și competitivă”, comunicat Chindia, 6 iunie 2024.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii