1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sediufcbvIniţial, startul pentru noul sezon în Liga a 2-a, era prevăzut pentru 29 iulie, dar se pare că din aceleaşi motive ca şi în anii precedenţi, vom asista la o nouă amânare!

Prima etapă a noului sezon, pentru liga secundă, era prevăzută pentru 29 iulie, dar mai mult ca sigur vom asista la o prelungire a vacanţei cu încă o săptămână. Astfel, debutul eşalonului secund ar fi (re)programat pentru 4, 5 şi 6 august, decizia finală urmând a fi luată în viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, din 11 sau 12 iulie * Ultima etapă din 2017, ar fi programată pentru 9 decembrie, după ce se vor fi jucat cele 19 etape ale turului şi încă două etape din retur * Termenul de înscriere pentru cele 20 de echipe ale Ligii a 2-a, expiră pe 20 iulie, dată la care vom afla exact pe cine contăm. Teoretic, cele 20 de echipe sunt: Pandurii Tg.Jiu, UTA Bătrâna Doamnă Arad, ASA Tg.Mureş, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, FC Braşov, Dunărea Călăraşi, CS Afumaţi, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila, Foresta Suceava, CS Baloteşti, Academica Clinceni, ASU Poli Timişoara, Ştiinţa Miroslava iaşi, Metaloglobus Bucureşti, SCM Piteşti, Ripensia Timişoara şi AFC Hermannstadt Sibiu * Singura situaţie neclară este cea de sub Tâmpa, clubul braşovean - care ar urma să intre în faliment zilele următoare, rămânând şi fără sediu, după ce a rămas fără antrenori şi jucători! După ce Ioan Niculaiea vândut clădirea din str.Poienelor nr.5, miercuri a avut loc şi... evacuarea din spaţiu!

Foto: „monitorulexpres.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii