1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cantonamentchindia11243Gata cu vacanţa! Sezonul de primăvară... bate la uşă, chiar dacă iarna nici nu şi-a făcut prezenţa în peisajul dâmboviţean, însă echipele nu şi-au propus, nici pe departe, să... hiberneze! Intră şi vezi când îşi vor relua pregătirile cele 3 echipe dâmboviţene şi ce program au!

 

Cea mai grăbită pare să fie, cum este şi normal - conform calendarului, Chindia Târgovişte. Nicu Croitoru va suna adunarea pe 10 ianuarie, iar după cel puţin două săptămâni de pregătiri acasă, va urma o perioadă de cantonament centralizat la Mogoşoaia * A doua echipă care se va reuni pentru pregătiri, este Flacăra Moreni - Gabi Paraschiv stabilind ca dată de reluare a antrenamentelor 18 ianuarie. Nu se ştie deocamdată dacă „lupii galbeni” vor efectua vreun cantonament „în deplasare”, dar cu siguranţă că „Pară” nu-şi va scuti elevii de o perioadă centralizată, cel puţin „în zonă” * În fine, FC Aninoasa - chiar dacă nu se grăbeşte, are pus la punct chiar şi calendarul meciurilor de pregătire! Cristi Bălaşa se va întâlni cu jucătorii pe 22 ianuarie, dar este clar că echipa nu va efectua vreun cantonament centralizat, toate pregătirile urmând să se desfăşoare acasă, unde echipa va beneficia de toate condiţiille. Primul meci de pregătire va fi susţinut, conform „dbonline.ro” pe 7 februarie, cu juniorii A de la CSŞ Târgovişte. Mai sunt stabilite meciuri amicale cu CS Blejoi (10 febr), Unirea Bascov (21 febr) şi Petrolul Ploieşti (24 febr), urmând să mai fie stabiliţi încă doi adversari pentru 14 şi respectiv 17 februarie.

Foto („liga2.prosport.ro”): Unde sunt... zăpezile de altădată!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii