1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

Marius Matei Foresta Chinidia“Nu am reuşit un rezultat pozitiv şi e vina noastră în totalitate. Am făcut destule erori, am tratat superficial anumite situaţii la finalizare, iar acest lucru ne-a costat” - Nicu Croitoru, după remiza de la Suceava.

 

După cum ştiţi, Chindia a pierdut două puncte mari la Suceava, fiind egalată în minutul… 90+3, dintr-o lovitură de pedeapsă! Chindia a avut jocul în mână şi putea pleca cu toate cele trei puncte, dar a tratat meciul cu prea multă superficialiate, după cum notează şi “gazetasv.ro”: “Pe contraatac, Cherchez şi nou-intraţii Nisipeanu şi Negut puteau securiza victoria oaspeţilor, dar au tratat cu superficialitate ocaziile avute la poarta aparată de Began. Golul egalizator avea să vina în minutul 90+3, când centralul braşovean Marian Barbu a dictat penalty în favoarea echipei sucevene, la un duel aerian în care Opriş a fost doborat în careu”… Clar, ca lumina zilei, că târgoviştenii şi-au făcut-o cu “mâna” lor, în propria suprafaţă de pedeapsă! * Iată ce a declarat Nicu Croitoru după meci: “Ne aşteptam să avem un joc dificil. Întotdeauna au avut jocuri dificile cu Foresta. Era şi problema terenului, care nu ne avantaja. Nu am reuşit un rezultat pozitiv şi e vina noastră în totalitate. Am făcut destule erori, am tratat superficial anumite situaţii la finalizare, iar acest lucru ne-a costat. Nu trebuia să ajungem la acea fază din minutul 93. Trebuia să facem diferenţa înca din primele 90 de minute de joc, să ne asiguram un final de meci liniştit. Aşa am pierdut doua puncte extrem de importante”. (“gazetasv.ro”)

Foto (“gazetasv.ro”): M.Matei la “punctul cu var”, în faţa egalării

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii