1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges12Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat o decizie drastică pentru cluburile care vor refuza transmisia în direct a meciurilor programate în organizare proprie! Mâine, are loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, în care se va adopta noul sistem competiţional pentru Liga a 2-a!

 

O decizie drastică împotriva cluburilor care vor refuza transmisia în direct a meciurilor din organizare proprie, după cum notează „liga2.prosport.ro”! Iată cum sună completarea la art.83 din Regulamentul Disciplinar, alin.15.1, adoptată de Comitetul Executiv al FRF:

Art.83.15.1 Refuzul transmisiei televizate a jocului în conformitate cu dispoziţiile ROAF coroborate cu prevederile contractelor încheiate între FRF şi partenerii media ai acesteia se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait, scăderea a 6 puncte şi penalitate financiară conform prevederilor art. 83 alin. 15 de mai sus.

În altă ordine de idei, mâine, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF se va adopta şi noul sistemul competiţional pentru Liga a 2-a, care prevede ca primele 4 clasate să promoveze direct în Liga 1, iar ocupanta locului 5 să susţină un meci de baraj, după cum completează sursa citată mai sus. Vom vedea, dacă va fi așa...

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii