1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sicabardes1După demisia sau demiterea „băncii tehnice” a Chindiei – pentru că, sincer vorbind, nici până astăzi nu ştim exact cam cum au decurs lucrurile - Sică Bîrdeş a acceptat oferta clubului. Intră să vezi ce funcţie va ocupa fostul căpitan al Chindiei în sezonul viitor!

 

Sică Bîrdeş - care până la urmă este unul dintre jucătorii emblematici ai Chindiei, a acceptat propunerea clubului de sub Turn, urmând să preia echipa de juniori A, după cum notează „db-sport.ro”. În altă ordine de idei, Bîrdeş va relua pregătirile pentru sezonul viitor, începând de astăzi, miza fiind probabil - dacă regulamentul nu se schimbă, calificarea în Liga Elitelor a Chindiei. Cât îl priveşte pe Nicu Croitoru se află într-un binemeritat concediu de odihnă, după cum notează aceeaşi sursă.

Sursă foto: youtube.com

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii